Bonbons

De bonbons van ijssalon Boon worden met de hand gemaakt. Het zorgvuldig samengestelde, uitgebreide assortiment bestaat uit kunstwerkjes met én zonder alcohol van pure, melk- of witte chocolade. Alle bonbons zijn fraai gedecoreerd. U heeft keuze uit maar liefst 36 verschillende soorten, allemaal even exclusief. De bonbons worden volgens de Zwitserse methode op ambachtelijke wijze bereid. Eerst wordt de vulling gemaakt en wanneer deze stevig is wordt deze door de chocolade gehaald. Hierdoor wordt er bij de bereiding minder suiker gebruikt waardoor de smaak van de bonbon minder zoet is en beter tot zijn recht komt.


Aantal producten per pagina:
Gemengde Bonbons
Doosje gemengde bonbons verkrijgbaar in verschillende gewichten
6.95 EUR
Amandel
Amandel
Een roomcaramel met hele amandelen en bigareaux.
Amandelbittermelk
Amandelbittermelk
Een ondergrond van bitterkoekjes marsepein, gedecoreerd met een sneeuwamandel.
Amandelbitterpuur
Amandelbitterpuur
Een ondergrond van bitterkoekjes marsepein, gedecoreerd met een sneeuwamandel.
Ameretto
Ameretto
Een zachte canache met amaretto, hierop een hele amarenenkers en gesneden sinaasappel snippers.
Bi-colore
Bi-colore
Een zachte hazelnoot pâte in twee kleuren.
Caramel
Caramel
Een ondergrond van witte marsepein met daarop een blinde caramel, gedecoreerd met een melk chocolade streepje.
Caramelmou
Caramelmou
Een transparante caramel, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.
Cerneaux
Cerneaux
Een ondergrond van walnoot marsepein, gedecoreerd met een walnoot.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Terug naar startpagina