Bonbons

De bonbons van ijssalon Boon worden met de hand gemaakt. Het zorgvuldig samengestelde, uitgebreide assortiment bestaat uit kunstwerkjes met én zonder alcohol van pure, melk- of witte chocolade. Alle bonbons zijn fraai gedecoreerd. U heeft keuze uit maar liefst 36 verschillende soorten, allemaal even exclusief. De bonbons worden volgens de Zwitserse methode op ambachtelijke wijze bereid. Eerst wordt de vulling gemaakt en wanneer deze stevig is wordt deze door de chocolade gehaald. Hierdoor wordt er bij de bereiding minder suiker gebruikt waardoor de smaak van de bonbon minder zoet is en beter tot zijn recht komt.


Aantal producten per pagina:
Gember
Gember
Een zachte canache met Gember likeur van Van Wees, hierop een Gember bolletje, gedecoreerd met een streepje van pure chocolade.
Giandia
Giandia
Zachte hazelnoot pâte vulling, verpakt in zilverfolie.
Grandmarnier
Grandmarnier
Een ondergrond van sinasappel marsepein, gedecoreerd met een sinasschijfje.
Grandmarnierzegel
Grandmarnierzegel
Grand marnier canache met stukjes gekonfijte sinaasappel, gedecoreerd met een zegel van pure chocolade.
Hazelnootgiandia
Hazelnootgiandia
Een bodem van chocolade met nougat, hierop een hazelnoot pâte vulling, gedecoreerd met twee gesuikerde hazelnoten.
Koffieboon
Koffieboon
Een zachte pâte vulling met koffie, gedecoreerd met een koffieboontje.
Kouwekak
Kouwekak
Twee verschillende lagen canache met kouwe kak likeur, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade en een geribbelde bovenkant.
Macchiato
Macchiato
Een ondergrond van hazelnoot pate met daarop een vulling van Macchiato creme.
Marc de Champagne
Marc de Champagne
Een witte canache van champagne, gedecoreerd met een puurchocolade lijntje.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Terug naar startpagina