Bonbons

De bonbons van ijssalon Boon worden met de hand gemaakt. Het zorgvuldig samengestelde, uitgebreide assortiment bestaat uit kunstwerkjes met én zonder alcohol van pure, melk- of witte chocolade. Alle bonbons zijn fraai gedecoreerd. U heeft keuze uit maar liefst 36 verschillende soorten, allemaal even exclusief. De bonbons worden volgens de Zwitserse methode op ambachtelijke wijze bereid. Eerst wordt de vulling gemaakt en wanneer deze stevig is wordt deze door de chocolade gehaald. Hierdoor wordt er bij de bereiding minder suiker gebruikt waardoor de smaak van de bonbon minder zoet is en beter tot zijn recht komt.


Aantal producten per pagina:
Martinique
Martinique
Een vulling van advocaat en witte chocolade, gedecoreerd met een streepje van witte chocolade.
Mokka canache
Mokka canache
Een zachte canache vulling met koffie smaak, gedecoreerd met een dopje van pure chocolade.
Montblanc
Montblanc
Een ondergrond van marsepein met daarop een witte met een wit puntje en suiker.
Orange
Orange
Een ondergrond van marsepein met stukjes gekonfijte sinaasappel snippers, daarop een canache van grand marnier, gedecoreerd met twee lijntjes van pure chocolade en een oranje dopje.
Pimpeltjescarree
Pimpeltjescarree
Een witte canache met koffie en pimpeltjes likeur op een ondergrond van chocolade marsepein, gedecoreerd met een witte licht golvende bovenkant.
Pistache
Pistache
Een heerlijk zachte marsepein met pistache smaak.
Poire williams
Poire williams
Een witte canache met poire williams likeur, gedecoreerd met een streepje van witte chocolade.
Port
Port
Port canache met gewelde rozijnen gedecoreerd met een blauwe rozijn.
Saronno d´amande
Saronno d´amande
Een zeer zachte canache van amaretto, gedecoreerd met een lijntje van witte chocolade.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Terug naar startpagina