Bonbons

De bonbons van ijssalon Boon worden met de hand gemaakt. Het zorgvuldig samengestelde, uitgebreide assortiment bestaat uit kunstwerkjes met én zonder alcohol van pure, melk- of witte chocolade. Alle bonbons zijn fraai gedecoreerd. U heeft keuze uit maar liefst 36 verschillende soorten, allemaal even exclusief. De bonbons worden volgens de Zwitserse methode op ambachtelijke wijze bereid. Eerst wordt de vulling gemaakt en wanneer deze stevig is wordt deze door de chocolade gehaald. Hierdoor wordt er bij de bereiding minder suiker gebruikt waardoor de smaak van de bonbon minder zoet is en beter tot zijn recht komt.


Aantal producten per pagina:
Teablanc
Teablanc
Een donkere thee canach, gedecoreerd met een blaadje van pure chocolade.
Tearoom
Tearoom
Een ondergrond van marsepein met daarop hazelnoot pate met gepofte rijst, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.
Tia krokant
Tia krokant
Op een nougat plakje gespoten tia maria canache.
Whiskyrozet
Whiskyrozet
Een zachte canache met whisky, gedecoreerd met een zilveren stip.
Wienermandel
Wienermandel
Een canache met Wiener amandel smaak, gedecoreerd met een amandel.
Witte walnoot
Witte walnoot
Een hazelnoot pâte met stukjes hazelnoot erdoor, gedecoreerd met een walnoot en een lijntje van pure chocolade.
Advocaat
Advocaat
Een vulling van advocaat en witte chocolade, gedecoreerd met een streepje van witte chocolade.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Terug naar startpagina