Bonbons

De bonbons van ijssalon Boon worden met de hand gemaakt. Het zorgvuldig samengestelde, uitgebreide assortiment bestaat uit kunstwerkjes met én zonder alcohol van pure, melk- of witte chocolade. Alle bonbons zijn fraai gedecoreerd. U heeft keuze uit maar liefst 36 verschillende soorten, allemaal even exclusief. De bonbons worden volgens de Zwitserse methode op ambachtelijke wijze bereid. Eerst wordt de vulling gemaakt en wanneer deze stevig is wordt deze door de chocolade gehaald. Hierdoor wordt er bij de bereiding minder suiker gebruikt waardoor de smaak van de bonbon minder zoet is en beter tot zijn recht komt.


Aantal producten per pagina:
Cherrybrandy
Cherrybrandy
Roomchocolade met daarin een cherry brandy marsepein, gedecoreerd met een rozet van witte chocolade.
Cocos
Cocos
Een zachte canache vulling met cocos rum smaak.
Cognacd´or
Cognacd´or
Een zachte canache met koffie en cognac, gedecoreerd met een gouden stip.
Cointreau
Cointreau
Een bodem van marsepein met sinaasappel stukjes met daarop een cointreau canache, gedecoreerd met een cointreau parel.
Cointreau canache
Cointreau canache
Een caramel canache met cointreau likeur, gedecoreerd met een lijntje van pure chocolade.
Congolaise
Congolaise
Een grote platten bonbon met een roomchocolade vulling.
Deru`s
Deru`s
Een crème van boter en melk chocolade, met stukjes hazelnoot en koffie, gedecoreerd met een gesuikerde hazelnoot.
Framboise
Framboise
Lichte framboise likeur canache met stukjes framboos.
Framboise wit
Framboise wit
Een mooie zacht roze rozet op smaak gebracht met framboise likeur, gedecoreerd met een bordeauxrode parel.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Terug naar startpagina