IJSSALON BOON, sinds 2011 gevestigd aan de Blauwstraat 76, is inmiddels een begrip in Steenbergen. De fleurig ogende winkel trekt altijd veel publiek en maakt hierdoor het winkelcentrum ook op de wat stillere momenten levendig. Naast ijs is er een ruim assortiment aan bonbons, chocolade, Dudok taarten en allerlei geschenkartikelen. Hierdoor is het mogelijk dat de winkel het gehele jaar door geopend is. Onze passie is om onze klanten te laten genieten van een assortiment ware lekkernijen.


Het ijs van IJssalon Boon doet het gelukkig goed, zo blijkt uit de positieve reacties van de klanten. Ons ijs wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Er worden alleen natuurlijke producten gebruikt. Dit komt de smaak ten goede. Daardoor heeft bijvoorbeeld ons bananen ijs een witte in plaats van een gele kleur en het pistache-ijs een lichtgroene kleur. In de vitrines van de ijssalon is plaats voor 30 soorten ijs, waarbij een aantal soorten regelmatig gewisseld wordt. Afhankelijk van het moment in het seizoen nemen we grapefruit, meloen, ananas, speculaas of een andere soort in het assortiment op. Wij zijn in staat om 50 smaken te produceren. IJssalon Boon verkoopt ook diverse smaken suikervrij ijs en suikervrij/melkvrij ijs. Dus ook mensen die vanwege een allergie alleen ijs op sojabasis verdragen, zijn bij ons aan het juiste adres. Heeft u iets te vieren, dan kunt u bij ons ook een smakelijke ijstaart bestellen. Uiteraard maken wij die voor u met de door u gewenste ijs smaken. Vele leuke reacties krijgen we ook op onze cadeau bonnen die het altijd goed doen op een verjaardag of voor een topprestatie zoals bijvoorbeeld een zwemdiploma, avondvierdaagse, wielerronde en allerlei andere prestaties die een beloning verdienen.

Handgemaakte bonbons en chocolade
In de wintermaanden zijn wij vijf dagen per week geopend. De klant kan dan altijd nog kiezen uit twaalf soorten ijs, maar uit een des te groter assortiment chocoladeproducten. De handgemaakte bonbons worden volgens de Zwitserse methode op ambachtelijke wijze bereid. Eerst wordt de vulling gemaakt en wanneer deze stevig is, wordt deze door de chocolade gehaald. Hierdoor wordt er bij de bereiding minder suiker gebruikt waardoor de smaak van de bonbon minder zoet is en beter tot zijn recht komt. Er is keuze uit een groot assortiment aan bonbons. Deze zijn ook in feestelijke verpakking te koop. Tevens zijn bonbonschaaltjes en luxe bonbonnières verkrijgbaar welke de klant in de winkel kan laten vullen met bonbons en/of chocolade. Naast deze overheerlijke bonbons kan de klant bij ons ook uit seizoensgebonden chocolade kiezen. Valentijn, Paas-, Herfst, Sint- en kerstchocolade is in ruime hoeveelheid voorradig en ziet er ook heel smakelijk uit. Ook hebben wij suikervrije bonbons in het assortiment.

Dudok taarten
Hier kunnen we heel kort over zijn, deze moet u gewoon een keer geproefd hebben.
Voorlopig 7 heerlijke taarten waaronder de bekende appeltaart en niet te vergeten de truffeltaart
Tip: gewoon een keertje proberen, u heeft het verdient.

Trek in een Lekker bakje koffie of thee?
Bij ons kunt u ook terecht voor een heerlijk kopje verse Italiaanse cappuccino, espresso, gewone koffie of een lekkere kop thee. Wilt u daar een bonbon of een stukje Dudok taart bij, dan is dit uiteraard geen probleem. Bovendien verkopen wij diverse koele frisdranken. Voor de mensen die werken achter onze toonbank is het vanzelfsprekend dat zij een portie vrolijkheid uitstralen. Immers, het merendeel van de klanten stapt met een goed humeur bij ons binnen. En voor wie de zon nog niet helemaal schijnt, doet een smakelijk ijsje wonderen!Terug naar startpagina